Despre Revolut – tot ce trebuie sa stii inainte de a-ti deschide un cont

Revolut este o neo-banca, una din cele mai cunoscute din Europa, reputata pentru aplicatia sa 100% mobila si pentru taxele sale reduse. In doar cativa ani,Revolut a reusit sa seduca cateva milioane de utilizatori din intreaga lume si dezvoltarea sa continua cu o viteza ametitoare. Si la noi in tara, din ce in ce mai multe persoane aleg sa isi faca un card Revolut.

Iata tot ce trebuie sa stii despre Revolut

Revolut este o neo-bansca creata in 2014 de catre Nikolay Storonsly si Vladyslav Yatsenko, doi amici britanici de origine rusa care s-au intalnit pentru prima data in interiorul unei banci din Elvetia. Nikolay a fost trader timp de mai multi ani si, calatorind mult, a realizat ca taxele si comisioanele practicate de banci nu sunt intotdeauna justificate. Astfel s-a nascut ideea unei banci mobile fara comisioane. Cat despre Vladyslav, acesta era un dezvoltator informatic, acesta fiind cel care a pus bazele Revolut.

Cum iti deschizi un cont Revolut ?

Intra pe site-ul oficial Revolut si va trebui sa completezi unele campuri cu numarul de telefon dupa care vei primi un SMS cu un link. Cu ajutorul link-ului respectiv vei descarca aplicatia Revolut din Play Store sau din App Store. Apoi vei decide ce tip de cont doresti sa iti deschizi. In contul tau trebuie sa existe o suma de minim 50 de lei pe care ii vei putea cheltui imediat dupa activarea contului. Cardul iti va sosi prin Posta Romana, poate dura in jur de 2-3 saptamani.

Aplicatia pe mobil este deosebit de intuitiva, banii intra imediat in cont. Poti face plati fara sa fie nevoi sa achiti vreun comision. Poti folosi aplicatia Revolut pe post de portofel electronic si poti efectua transferuri bancare instante.

Distribuie articolul 'Despre Revolut – tot ce trebuie sa stii inainte de a-ti deschide un cont' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Despre Revolut – tot ce trebuie sa stii inainte de a-ti deschide un cont