Gazduire web, Inregistrari domenii Smart-hosting.ro

Incarcarea unui site va trebuii sa fie din ce in ce mai rapida, pentru ca utilizatorii de internet sa fie satisfacuti si pe deplin multumiti.

De aceea va recomand firma de inregistrare domenii si gazduire web, Smart-Hosting.ro

Smart Web Hosting ofera inregistrari domenii .ro la incredibilul pret de 25,9 euro pe viata si 7,5 euro pentru un domeniu .com (pentru o periodata de un an). Inregistrari domenii se va ocupa cu tot procesul de achizitie a domeniului pe care ti-l doresti la un pret acceptabil. Nu este de neglijat nici gazduirea web, Smart-Hosting avand diferite pachete de gazduire web cum ar fi: Smart Bronz care contine spatiu pe server de 1 GB , Smart Silver avand spatiu pe server de 3 GB si multe altele in functie de necesitatea de care aveti dumneavoastra nevoie. Sa nu uitam de design personalizat (design-ul site-ului include realizare logo), optimizare pentru motoare de cautare (SEO), chiar si promovare web.

Daca doriti ceva mai performant puteti comanda un server dedicat si anume Server Smart Bronz avand memorie ram de 4 GB si multe altele la preturi foarte bune. Sau chiar un server VSP la un pret avantajos.

Distribuie articolul 'Gazduire web, Inregistrari domenii Smart-hosting.ro' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Gazduire web, Inregistrari domenii Smart-hosting.ro