Gazon sintetic in sport

Lumea sportului are o cu totul alta conotatie, odata cu perfectionarea gazonului sintetic. Divizarea acestuia si crearea unor suprafete artificiale in functie de destinatia pentru care vor fi amplasate a condus catre raspandirea acestora la scara globala.

Este o afacere atat pentru persoanele fizice, juridice, precum asociatiile sportive sau chiar unitatile educative. Antreprenorii, sesizand avantajele si confortul gazonului artificial, investesc in amenajari de terenuri de fotbal, de tenis sau de orice alt sport pentru a le inchiria doritorilor sau pentru relaxarea angajatilor. Insa, cerere exista din plin si este in continua crestere. Poate ca multi dintre dumneavoastra,  ce citesc acest articol, ati jucat deja o partida de fotbal pe un gazon artificial. Ati simtit vreo diferenta? Teoretic si practic, nu putem neglija calitatile evidente ale acestor suprafete, fabricate in special din polietilena si polipropilena. A durat ani de zile de continua perfectionare si de aplicare a celor mai inovative tehnologii din industria textila si cea chimica pentru a obtine aceasta diversitate de suprafete, care rezista la frig, seceta, precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare. Durata medie de viata a unui asemenea gazon este undeva intre 8 si 12 ani, iar costurile de intretinere a acestuia se apropie de zero. Totusi, exista cateva sfaturi ale specialistilor pentru a pastra sanatatea gazonului intacta, maximizandu-i durata de viata si de utilizare in conditii optime.

Fie ca vorbim de terenuri de fotbal, tenis sau baschet, gazonul artificial inlocuieste cu succes suprafetele naturale, asigurandu-le jucatorilor un confort sporit , ferindu-i in acelasi timp si de accidente ndorite cauzate de starea proasta a terenului. Asadar, indiferent ca va doriti un teren de tenis sau de minifotbal, de baschet, in propria curte sau la sediul firmei, utilizarea de gazon sintetic este solutia cea mai buna in raport calitate-pret si cea care ofera gradul cel mai mare de satisfactie.

Distribuie articolul 'Gazon sintetic in sport' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Gazon sintetic in sport