Idei de cadouri pentru majorat

Iti amintesti cat era de mic cand l-ai vazut pentru prima data si iata-l acum un adult in devenire. 18 ani au trecut extrem de rapid, ca gandul, impreuna, la bine si la greu. Au fost momente in care ti-ai dorit sa creasca mai repede, sa il vezi mare, sa fie mai independent si sa ai si tu timp pentru tine. Iata ca acel moment este deja aici, a venit majoratul. Deoarece stim ca vrei sa celebrezi acest moment special asa cum se cuvine, sa ii arati ca va bucurati de aceasta calatorie impreuna, sa ii spui ca il iubesti, ca ai incredere in el si in tot ceea ce va face de acum inainte am pregatit pentru tine cateva idei de cadouri pentru majorat.

Cadoul pentru majoratul copilului ar trebui sa reprezinte simbolul relatiei pe care ati avut-o de-a lungul anilor. Poate vrei sa ii oferi o suma de bani pe care sa o gestioneze de unul singur sau sa isi cumpere ceva la care viseaza de mai multa vreme. De aceea, ar trebui sa faci acest lucru intr-un mod in care sa ii ramana intiparit in minte si in suflet. Un cadou care sa ii aminteasca de copilarie, de familie precum o pusculita din argint, cu un aspect vesel poate fi un cadou potrivit. O poti personaliza cu un mesaj din suflet, mesaj care sa il trimita cu gandul la tine si atunci cand va fi la casa lui.

In cazul in care vrei sa ii oferi un cadou mai special atunci opteaza pentru o bijuterie pretioasa precum o pereche de butoni pentru camasa sau o pereche de cercei. Poti pune acel cadou pretios intr-o cutie de bijuterii eleganta daca il oferi unei fete sau intr-o caseta de butoni daca il oferi unui baiat. Mesajul tau va ajunge astfel acolo unde trebuie.

Distribuie articolul 'Idei de cadouri pentru majorat' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Idei de cadouri pentru majorat