Idei de cadouri pentru un copil de 5 ani

La varsta de cinci ani copiii descopera lumea. Invata incetul cu incetul sa citeasca si incep sa isi puna intrebari in legatura cu emotiile. Jocuri de constructie, jocuri de societate, carti, puzzle-uri…iata cateva idei de cadouri pentru un copil de cinci ani.

Playmobil Novelmore, Balista Cavalerilor Novelmore

De ce ne place? Un set cu un castel si cavaleri elaborat pentru a stimula imginatia celor mici invatand totodata copilul sa construiasca. Playmobil Novelmore beneficiaza de avantajul de a fi oferit cu numeroase accesorii si elemente detaliate si realiste. Este perfect pentru a incuraja copilul sa se intereseze de istorie. Baiatul tau se va amuza cu siguranta cu ajutorul acestui joc. Construirea acestui set ii permite copilului sa isi dezvolte rabdarea dar si motricitatea.

Nintendo Mario Kart 8 Mario Mini RC Racer

Parintii cumpara adesea masini cu telecomanda pentru copiii de cinci ani deoarece la aceasta varsta incep sa fie interesati de tehnologie dar si de felul in care functioneaza anumite lucruri. Copilului ii place sa controleze obiectele chiar daca aceasta masina cu telecomanda. Mario Kart 8 va fi pe placul copilului tau fara indoiala si il va familiariza cu tehnologia.

Lego City, Elicopter de transport

Un set alcatuit din doua vehicule care stimuleaza imgainatia si il invata pe copil sa construiasca. Acest set semnat Lego este compus din doua vehicule pentru ca micutii sa poata sa creeze camionul de transport si elicopterul de salvare pe care le poate folosi impreuna sau separat. Jocurile Lego sunt perfecte pentru a dezvolta motricitatea copilului deoarece face sa lucreze muschii degetelor ceea ce are si avantajul de a-l ajuta si atunci cand incepe sa scrie.

Un lucru interesant deoarece, incepand cu varsta de cinci ani, majoritatea copiilor incep sa invete sa scrie si sa formeze literele in mod corect. Acest set Lego este perfect pentru un baiat de cinci ani si este compatibil si cu alte seturi din gama Lego City.

Distribuie articolul 'Idei de cadouri pentru un copil de 5 ani' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Idei de cadouri pentru un copil de 5 ani