Jucarii ideale pentru o fetita de 3 ani

3 ani este o varsta importanta la care fetitele parasesc viata de bebelus si intra la statutul de copii. Micutele vor putea astfel explora o multime de jocuri si jucarii, folosind piese mici, jocuri care cer mai multa dexteritate, logica si creativitate. Este varsta primelor jocuri de societate si mai ales varsta jocurilor de imitatie. Ce placere de a o imita pe mama, doctorul sau pe educatoare. Iata cateva idei de jucarii ideale pentru o fetita de 3 ani.

Jocuri si jucarii de imitatie. La 3 ani jocurile de imitatie sunt extrem de apreciate de fetitele care viseaza sa devina mame, educatoare, printese, bucatarese sau vanzatoare. Bucatariile de jucarie sunt ideale la aceasta varsta precum si trusele de doctor sau halatele de doctor. Casele de marcat reprezinta o alta idee buna.

Jocuri si jucarii pentru a dezvolta imaginatia unei fetite de 3 ani.  Jocurile de imaginatie reprezinta in egala masura o alta idee buna de cadou pentru o fetita de 3 ani deoarece este varsta la care acestea incep sa inventeze povesti. Pentru asta, nimic nu este mai potrivit decat un castel, printese, ferme cu animale sau casute de papusi. Sau un magnific cort tipi, in tendinte in ultima perioada. 3 ani este varsta la care fetitele adora sa se deghizeze.

Jocuri magnetice si de constructie. Jocurile de constructie simple precum cuburile din lemn reprezinta o idee buna pentru a dezvolta agilitatea si inventivitatea. Majoritatea jocurilor de constructie sunt evolutive. Sunt mai mult decat potrivite pentru aceasta varsta si se pot gasi si in culori pastelate care cu siguranta vor fi pe placul fetitelor. Jocurile magnetice sunt in egala masura adaptate copiilor de aceasta varsta deoarece le permite sa isi exerseze abilitatea si sa isi dezvolte totodata creativitatea.

Distribuie articolul 'Jucarii ideale pentru o fetita de 3 ani' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Jucarii ideale pentru o fetita de 3 ani