Jucariile din lemn, cea mai buna idee de cadou de Craciun

Jucariile din lemn sunt, in inconstientul colectiv, un sinonim cu permanenta si cu nostalgia fata de cele din plastic, percepute cel mai adesea drept jucarii care nu dureaza prea mult…

Lemnul este un material nobil si foarte frumos, dar si durabil in acelasi timp, jucariile din lemn trasmitandu-se din generatie in generatie. Aspectul lor, felul in care se simte atunci cand le atingem sau mirosul lor sunt o multime de atuuri care le pun in valoare. In plus, jucariile din lemn sunt cele care ofera un larg panel de posibilitati, de la puzzle pana la cele mai complexe jucarii de construit.

Un simbol deci al reintoarceri la origini, lemnul este cel care atrage din ce in ce mai mult atentia parintilor care aleg sa ofere din ce in ce mai mult jucarii de lemn copiilor. Dar pe langa faptul ca sunt foarte in voga, jucarile de lemn au o multime de avaantaje.

Experienta senzoriala. Foarte placute la atingere, jucariile de lemn sunt celebre datorita faptului ca au un minunat aspect pedagogic, favorizand creativitatea si deschizand spiritul celor mici.

Un risc sanitar zero. Fata de jucariile din plastic, care sunt aratate cu degetul din cauza faptului ca este cam nociv, jucariile din lemn sunt suta la suta sigure. Foarte bine finisate si date cu un strat de ulei vegetal sau cu apa, acestea nu prezinta niciun risc pentru sanatatea celor mai mici, mai ales a bebelusilor, care au tendinta de a baga orice in gura.

Reprzinta un gest ecologic minunat. Majoritatea jucariilor din lemn sunt realizate din esente cultivate durabil si care respecta mediul. Pe langa aspectul ecologic legat de productie, jucariile din lemn sunt durabile datorita compozitiei lor solide.

In plus, pretul lor este pe masura oricarui tip de buget. Si sunt orginale, ajuta copiii sa fie cei mai creativi, simple de utilizat si de manuit.

Distribuie articolul 'Jucariile din lemn, cea mai buna idee de cadou de Craciun' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Jucariile din lemn, cea mai buna idee de cadou de Craciun