Lucruri interesante despre Salsa. Unde se poate practica in Romania?

poza-5Dansul reprezinta una dintre cele mai sanatoase activitati pe care le poate practica cineva. Acesta reuseste sa coordoneze miscarile corpului, ajuta muschii sa se defineasca, ajuta in slabire si cel mai important, elibereaza endorfine care duc la o fericire pura.

Exista atat de multe tipuri de dans, incat este dificil sa fie definite toate intr-un singur articol. Tocmai de aceea, ne vom opri asupra dansului denumite Salsa si cu ajutorul celor de la salsa-romania.ro vom oferi o serie de informatii interesante despre acest dans.

Ce este Salsa si cand a aparut?

Radacinile dansului sunt destul de vagi, mai ales ca astazi exista o multime de sub stiluri de dans care sunt adunate sub umbrela Salsa. Multi cred ca Salsa este un dans adus de sclavii africani in America de Sud. Nu poate fi stabilit cu exactitate acest lucru, insa ceea ce poate fi stabilit este ca radacinile sunt undeva in America de sud, fie ca este Cuba, Puerto Rico sau Republica Dominicana.

Denumirea de Salsa a fost inventata in America, totusi, prin adunarea unui numar mare de stiluri de muzica din zona hispanica sub aceeasi umbrela.

Salsa s-a dezvoltat atat de mult, incat exista scoli de dans in toata lumea care practica acest dans si exista o multime de competitii interesante. Cei interesati de miscarile sud americane, pot incerca o scoala de salsa Bucuresti. Exista cateva scoli foarte bune care practica dansuri dintre cele mai interesante.

Unde se poate practica in Romania acest dans?

Cei care cauta o scoala de dans salsa Cubana, pot gasi o multime de optiuni in orasele mari ale tarii. Evident, cele mai multe scoli sunt in Bucuresti, unde peste 100 de cluburi se intrec in a insamanta placerea dansului in tineri invatacei sau in invatacei nu chiar atat de tineri.

Cei care locuiesc in capitala sunt ceva mai norocosi, deoarece pot invata toate subgenurile acestui dans, inclusiv Bachata Bucuresti sau kizomba si alte dansuri.

Cui ii sunt adresate cursurile de Salsa?

Oricui. Exista o multime de oameni care evita sa mearga la o scoala de dans din cauza fricii ca nu se pot ridica la nivelul asteptarilor. DE fapt, nu exista asteptari, orice incepator putand sa incerce sa se miste in ritmul muzicii. Desi pare un dans dificil, Salsa poate sa fie practicat cu usurinta si chiar daca nu se ajunge la perfectiune, acest lucru nu inseamna absolut nimic. Pana la urma, scopul este de a obtine un corp sanatos si multa distractie.

Distribuie articolul 'Lucruri interesante despre Salsa. Unde se poate practica in Romania?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Lucruri interesante despre Salsa. Unde se poate practica in Romania?