Mai avem nevoie de tractari auto in era tehnologiei plug-in Hybrid?

De postat pe Wonder.roPiata achizitiilor de masini second hand isi consolideaza viabilitatea, chiar daca, de la an la an, statisticile indica fluctuatii, mai ales de natura sezoniera.

Informatiile oficiale furnizate de către Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto, indica faptul că in 2019, volumul de achizitii de autoturisme rulate, bine-cunoscutele second hand, si care au fost inmatriculate, a atins nivelul de 444.601 unitati. Pentru comparatie, aceleasi informatii oficiale mentioneaza un numar de 161.562 de unitati noi intrate in circulatie. De retinut si faptul că anul 2019 este considerat cel de-al saptelea an de crestere consecutiva pentru achizitiile auto din Romania, raportat la anul 2013 cand s-a inregistrat cel mai scazut nivel al pietei auto interne.

Desi se constata o extindere semnificativa a pietei auto de tip second hand, trebuie scos in evidenta si faptul că 35% din totalul de 606.163 autoturisme noi si rulate comercializate in 2019 (444.601 second hand si 161.592  noi), s-au incadrat la norma de poluare Euro 6, fie au fost integral electrice sau Plug-in Hybrid (PHEV). In ansamblu, interesul pentru masinile ecologice a dus la o crestere considerabila a cotei de piata a acestui segment, fiind mentionat un procent de 3,8% din totalul parcului auto inregistrat.

Si pentru ca tehnologia PHEV se identifica cu viitorul, sa retinem ca autoturismele din aceasta clasa dispun de tehnologie full Hybrid, adica imbina avantajul unei baterii care ofera autonomie de pana la 50 km, fara emisii poluante in timpul condusului si care poate fi incarcata ulterior dintr-o sursa externa de electricitate, cu cel al modului Hybrid care permite trecerea motorului pe alimentarea cu motorina sau benzina, pentru distantele lungi.

Entuziasmul generat de noile tehnologii din domeniul auto poate fi coplesitor si, de ce sa nu recunoastem, si un pic inselator. Viata unui proprietar auto are doua mari bucurii, spune o veche zicala, prima cand isi cumpara masina și a doua cand reuseste sa o vanda. Intre aceste doua momente, suntem dominati de martorul de bord check engine, cel mai de temut dintre toate, pentru ca te informeaza ca sistemul electronic al motorului are o problema de functionare.

Este momentul sa privim realitatea in fata. Pentru inceput, martorul check engine ne face un serviciu si ne avertizeaza asupra unei functionari improprii. Dar decizia ne apartine si cea mai inteleapta atitudine este de a cauta un service specializat in diagnoza auto. Cum ajungem acolo, fara a mai solicita motorul autoturismului, riscand sa complicam avaria?

Controleaza emotia negativa declansata de activarea martorului check engine! Solicita serviciile specializate ale unei firme de tractari auto!

Dupa ce ai oprit autoturismul in siguranta si iei toate masurile pentru a nu perturba circulatia, accepti numai serviciile de incredere ale unei firme de tractari auto cu experienta. Ideal ar fi sa ai la indemana informatii din surse verificate. Fie le stochezi in memoria telefonului mobil, fie pastrezi datele de contact ale firmei de tractari auto in torpedoul autoturismului. Firma tractari auto ofera servicii de calitate rapide si poate actiona pe intreaga zona a Municipiului Bucuresti, precum si in zonele limitrofe.

Pe langa acestea, oferta cuprinde diferite servicii, precum: tractari de autovehicule noi, tractari de masini cu rotile blocate, tractari din/in parcari subterane, tractari auto cu cutie de viteze blocata, pana de motor, pana de baterie si/sau combustibil.

De retinut si faptul ca asistenta rutiera poate fi oferita pe toate autostrazile din tara – A1, A2, A3.

Contact: mobil 0763396396

Distribuie articolul 'Mai avem nevoie de tractari auto in era tehnologiei plug-in Hybrid?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Mai avem nevoie de tractari auto in era tehnologiei plug-in Hybrid?