Materiale in tendinte pe care trebuie sa mizezi

Perne, un pled, un corp de iluminat, un decor mural…uneori cateva elemente alese asa cum trebuie sunt mai mult decat de ajuns pentru a obtine un decor in tendinte. Iata deci care sunt cele mai in tendinte materiale din acest an pentru casa si gradina ta.

Fibrele naturale. Fibrele vegetale sunt mai mult ca niciodata in voga. Iar ratanul si lemnul sunt cap de lista. Acestea au multiple texturi si nuante pentru a decora de minune caminul tau.

In plus, merg de minune cu orice tip de decor, fie el exotic, rustic, scandinav, industrial, dar si design.In ceea ce priveste lemnul, stejarul lasa mai mult loc nucului mai inchis la culoare. Dar trebuie sa mai alegi si iuta sau rachita pentru cel mai frumos eefct.

Catifeaua mereu si mereu. Va arata cel mai bine in acest an pe fotolii sau pe canapele dar si pe o multime de elemente decorative precum abajurul de la o veioza de exemplu.

Si chiar daca este putin mai sofisticata, aceasta merge de minune si cu ratanul mai exotic, dand cel mai frumos rezultat pe un sacun sau un fotoliu, de exemplu.

Marmura ramane si ea in joc. Foarte sic, oferind foarte multe culori si aspecte, marmura nu dispare niciodata cu adevarat din peisaj. In anul 2020 este insa mai discreta si este prezenta mai mult sub forma de accesorii.

Metalele sunt si ele foarte prezente. Auriu, negru, in nuante de alama… metalul este peste tot, de la picioarele meselor sau ale scaunelor, pana la lampe si etajare. Sunt cele care te vor ajuta sa obtii un decor luminos si sofisticat in acelasi timp.

Pielea, sic si autentica. Pielea nu are cum sa dispara vreo data din randul tendintelor. Are un stil sic atemporal, dar autenticitatea sa o face sa fie si foarte vintage.

Distribuie articolul 'Materiale in tendinte pe care trebuie sa mizezi' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Materiale in tendinte pe care trebuie sa mizezi