Mobilierul Scandinav este cel mai in voga !

Inspirata de tarile nordice, tendinta scandinava seduce din ce in ce mai mult profesionistii sau amatorii de amenajari interioare. Design minimalist, mobilier functional, aspect calduros, acest stil poseda numeroase atuuri atunci cand vine vorba despre decorul casei tale.

Iata deci care sunt piesele de mobilier pe care trebuie sa mizezi atunci cand vrei sa amenajezi si tu casa ta intr-un stil scandinav.

Masutele de cafea in stil scandinav. Minimaliste, cosy si calduroase, masutele in stil scandinav sunt cea mai buna alegere. Sunt cele care pot trona in mijlocul unui living si sunt foarte appreciate datorita laturii lor functionale si estetice. Dar vin in acelasi timp si cu o nota mai sobra pentru decor.

Realizata din lemn, masuta de cafea in stil scandinav se potriveste atat unui stil mai nordic, cat si unui stil rural sic.

Canapelele in stil scandinav. Canapelele in stil scandinav seduc si ele prin estetica lor, dar si prin functionalitatea lor. Au devenit un « must have » al decorului livingului. Cu picioarele lor din lemn natural, cu nuantele lor mai sobre confortul lor, ne fac sa ne simtim in living ca si intr-in cocoon. Pot sa fie drepte, pe colt sa modulabile, in functie de stil sau de nevoi.

Scaunele in stil scandinav, indiferent de marime sau de stil sunt elemente importante din decorarea unui living. Pe langa functia lor principala, joaca si un rol foarte important si in ceea ce priveste designul. Concepute din  lemn, sunt foarte confortabile si vin cu o latura mai « hygge » pentru incapere. In plus, sunt disponibile in mai multe forme, culori sau materiale deci pot corespunde tuturor gusturilor.

Solutiile de depozitare. Sunt cele care iti vor permite sa optimizezi spatiul si care ofera o multime de posibilitati- mobilier inalta sau mai jos, solutii modulabile, etajere multifunctionale, etc.

Distribuie articolul 'Mobilierul Scandinav este cel mai in voga !' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Mobilierul Scandinav este cel mai in voga !