Modalitati de a gasi web hosting mai ieftin

Asa cum se intampla cu orice fel de servicii si tehnologii, si pretul pentru gazduire web a scazut cu timpul. In perioada de inceput a internetului si destui ani dupa aceea, serviciile de web hosting nu erau accesibile oricui, fiind extrem de scumpe, astfel ca numai companiile mari isi puteau permite propriile lor domenii. In ziua de astazi insa, aproape oricine poate avea propria pagina web, ofertele de realizare pagini web se gasesc mai peste tot, la preturi pentru orice buget si mai mult de atat, multe companii de hosting ofera template-uri sau aplicatii de genul site builder, iar pachetele de web hosting moderne acopera orice tipuri de nevoi. In ciuda faptului ca in prezent gazduirea web este relativ ieftina, pentru webmasterii care sunt abia la inceput de drum si al caror buget este foarte limitat exista modalitati de a gasi cele mai bune oferte:

1. Negocierea: Aceasta solutie nu functioneaza cu toate companiile de hosting, mai ales nu cu cele mari, insa multe firme mici ce sunt inca in crestere e posibil sa fie dispuse sa modifice pachetele in functie de buget. Fiecare website are nevoi diferite, astfel ca, pentru a negocia un pret mai mic trebuie mai intai facut un profil al propriului site. Poate ca este vorba de o pagina simpla ce nu are nevoie de intreg spatiul oferit in cel mai ieftin pachet al companiei sau poate traficul preconizat nu va fi atat de mare incat sa aiba nevoie de mult bandwidth, toate acestea pot fi discutate cu compania de web hosting in vederea obtinerii unui pachet personalizat la un pret mai bun.

2. Site-uri ce ofera reduceri: Cupoanele de reduceri nu se aplica doar la magazinele de moda sau cosmetice, aceste genuri de reduceri pentru web hosting se pot gasi sub forma de coduri de cupoane speciale oferite de site-uri precum:

  • -RetailMeNot
  • -WebHostingTalk.com
  • -ReviewsGurus.com

3. Schimbarea hostului: In cazul in care compania aleasa refuza sa negocieze contractual de web hosting sau nu se ridica la nivelul asteptarilor, schimbarea providerului este intotdeauna o optiune valida. Exista mii de companii de gazduire web, dintre care unele, precum www.smart-hosting.ro, ce ofera servicii de reseller web hosting de calitate si pachete cat se poate de diverse, dar si anumite reduceri.

Nu in ultimul rand, daca bugetul este extrem de mic, exista intotdeauna optiune de free web hosting, potrivit pentru pagini simple de prezentare. Apelarea la un serviciu de gazduire web gratuit pentru inceput poate ajuta la economisirea unei sume considerabile ce se poate investi in dezvoltarea afacerii, mai ales ca procesul de a muta un website de la un provider la altul nu este deloc unul complicat.

Distribuie articolul 'Modalitati de a gasi web hosting mai ieftin' daca a fost pe placul tau!
About the Author

1 Comment on this article. Feel free to join this conversation.

Leave A Response For Modalitati de a gasi web hosting mai ieftin