Navigatiile auto, la tot mai mare cautare in Romania

navigatii autoCifre publicate la inceputul acestui an o spun cu certitudine – Romania a ajuns „Paradisul masinilor la mana a doua, in Europa”. Eliminarea taxelor de mediu a facut ca in 2018 si 2019 numarul autoturismelor cumparate din afara granitelor tarii sa fie in continua crestere. Cat, mai precis? Peste 400.000 de mii de masini second-hand au intrat in posesia soferilor romani!

In acest context (adaugand si faptul ca o multime de masini vechi erau deja in circulatie in tara noastra), nu este de mirare ca oamenii cauta sa isi imbunatateasca experienta pe care o au la volan. Tocmai de aceea, nu putini sunt cei care isi „actualizeaza” sau „accesorizeaza” autovehiculul personal cu un sistem de navigatie aftermarket, fie ca o fac pentru ei (ca soferi) sau pentru pasagerii ori familia alaturi de care calatoresc.

De ce sunt atat de populare astfel de sisteme multimedia auto?

  • Ele sunt alegerea perfecta pentru cei care aleg sa isi cumpere o masina second-hand intr-un buget economic iar apoi doresc sa o modernizeze cu un astfel de dispozitiv digital.
  • Folosesc un sistem de operare deja bine cunoscut de catre romanii de orice varsta (gratie smartphone-urilor) – Android.
  • Permit accesarea internetului, folosirea GPS-ului, conectarea prin Bluetooth, redarea continutului multimedia de pe stickuri USB/DVD/CD, integrarea unei camere de marsarier, a unei camere de trafic, a senzorilor de parcare iar lista poate continua. De asemenea, permit ascultarea clasicului radio si folosirea sistemelor de navigatie consacrate IGO, Sygic, Waze, Google Maps.
  • Au ecrane de foarte buna calitate, multi-touch, permitand atingeri, glisari si trageri – precum pe telefon sau tableta.
  • Au preturi accesibile, pornind de la doar cateva sute de lei.
  • Sunt simplu de instalat – de multe ori, totul se rezuma la o simpla conectare.
  • Gama larga de navigatii aftermarket acopera aproape intreaga piata de autoturisme – de la marci populare precum Dacia, Volkswagen pana branduri premium precum Mercedez-Benz.

Descoperiti cum functioneaza, cum se monteaza si care sunt cele mai bune oferte de navigatii auto afterkmarket in magazinul online Autodrop.ro!

Distribuie articolul 'Navigatiile auto, la tot mai mare cautare in Romania' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Navigatiile auto, la tot mai mare cautare in Romania