Nuantele de maro pentru un interior calduros

De la nuanta de maro ciocolatiu, pana la nuanta de maro inchis, trecand si prin taupe sau nuanta de maro glasat, toate nuantele de maro fac parada in interiorul casei noastre pentru cel mai frumos efect. Iata deci cum se poate folosi in cele mai reusite amenajari interioare.

Cel mai adesea, atunci cand evocam nuante de maro, ne gandim imediat la taupe. Este o nuanta foarte apreciata pentru atmosfera sic si calduroasa ce o poate instaura. Dar nu doar aceasta se poate inregra perfect in interiorul casei tale.

Un living in nuante de maro ciocolatiu si portocaliu. Chiar daca unii spun despre aceasta nuanta ca este mult prea inchisa, maroul cicolatiu este dotat cu o eleganta rara atunci cand este folosit asa cum trebuie. Arata cel mai bine doar pe un perete, combinat cu un portocaliu plin de vitalitate si de un tapet floral in nuante de maro, portocaliu si auriu.

Un loc de luat masa in nuante de maro inchis. Foarte sofisticat, nuanta de maro inchis arata cel mai bine pentru un loc de luat masa, asigurand eleganta si o aura de mister. Aceasta nuanta se acorda divin cu alte nuante mai contemporane.

O bucatarie in nuante de maro glasat si de alb. Adica o simplitate si o modernitate exemplare. Asociate cu nobletea marmurei albe pentru insulita si pentru blat, aceste doua nuante vor crea cele mai design si mai contemporan look.

Un dormitor in nuante de taupe. Daca vrei sa te bucuri de cea mai eleganta dar cea mai sobra nuanta in acelasi timp, nuanta de taupe este cea mai buna alegere. Alege astfel o lenjerie de pat in aceasta nuanta si un degrade de maro, de bej si de gri pentu a recrea cea mai calma si mai linistitoare ambianta pentru dormitor.

Distribuie articolul 'Nuantele de maro pentru un interior calduros' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Nuantele de maro pentru un interior calduros