OptiPlex 7070 Ultra, un computer de birou mai putin obisnuit

Dell Techologies a prezentat recent noul OptiPlex 7070 Ultra. Specialistul in domeniul IT dezvaluie un computer de birou extrem de inovant, ideal pentru studenti si nu numai. Particularitatea sa? Totul este centrat pe verticala, in suportul ecranului. Cu OptiPlex 7070, Dell propune o noua solutie in materie de computere de birou. OptiPlex 7070 mizeaza inainte de toate pe design dar si pe spatiul mic pe care il ocupa pe un birou. Dell inoveaza si in acest caz propunand un PC in care tot hardware-ul este situat nu in spatele  ecranului ci in piciorul acestuia. Dell subliniaza de altfel ca acest sistem ii permite utilizatorului un update facil fara sa fie nevoie sa se faca prea multe sacrificii in ceea ce priveste ecranul. De notat este faptul ca acest PC si ecranul sau pot fi actualizate si intretinute independent unele de altele.

Un computer pe care marca a subliniat ca a construit-o special pentru companii sau pentru studenti, pentru a-si realiza proiectele pentru facultate sau sa isi scrie dizertatia sau lucrarea de licenta. Constructorul a subliniat faptul ca din ce in ce mai multe companii opteaza pentru Flex Desk si isi reduc spatiile de lucru asociate cu HomeWorking. Astfel, acest tip de computer nu necesita prea mult spatiu, poate fi asezat si intr-un spatiu mai restrans.

Ca de obicei, Dell ne propune o configuratie ca la carte, exceptionala. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca este posibil sa ii dai un update cu un procesor Intel Core vPro Processeurs i7. Cu astfel de procesoare poti profita de o memorie pana la 64 GB RAM. Ceea ce inseamna ca aplicatiile mai gurmande vor merge fara probleme. Pot fi puse pana la doua hard disk-uri. Un cablu este de ajuns pentru a conecta totul. Dell propune un singur cablu pentru alimentare, date, video si audio.

Distribuie articolul 'OptiPlex 7070 Ultra, un computer de birou mai putin obisnuit' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For OptiPlex 7070 Ultra, un computer de birou mai putin obisnuit