Pizza, gratin, orez- cum poti degusta conopida altfel?

Aviz celor care nu prea apreciaza conopida. Iata cateva idei de retete pentru a degusta altfel conopida si pentru a savura aceasta leguma intr-o versiune mai sanatoasa si mai gurmanda. Orezul de conopida pentru a inlocui feculentii.

Vrei sa schimbi putin feculentii? Alege conopida

Orez, gris… tu alegi. Se poate degusta natur, in salate sau tabbouleh sau fiarta orezul sau grisul cu conopida se pot prepara foarte usor. Pentru a prepara orez sau un tabouleh de conopida, poti pune la fiert conopida apoi sa o dai la blender pana obtii cele mai mici bucatele, ca si de orez. Adauga sare si piper si gata. Il poti savura alaturi de cruditati, de felii de jambon sau de branza.

Pentru cei mai gurmanzi dintre voi, se poate adauga si fructe de mare, migdale, seminte de rodie sau patrunjel tocat. In versiunea preparata, poti trage cateva bucatele de conopida la tigaie cu ingrediente la alegere- carne, peste sau legume.

Orezul de conopida este cea mai buna baza pentru cele mai originale si mai gurmande retete. Aluat de pizza cu conopida. Inlocuind faina cu conopida vei reusi sa obtii cel mai sanatos preparat, ideal pentru cei care sunt la regim sau au o intoleranta alimentara.

Mixeaza o conopida, pana vei obtine un fel de gris fin, adauga un ou, doua linguri de seminte de in si 60 de grame de parmezan razuit fin, sare, piper si busuioc. Intr-un gratin, conopida este cea mai delicioasa atunci cand amesteci cu doua- trei linguri de ulei de masline, dar si cu alte mirodenii la alegere- piper, sare, curry, ghimbir sau curcuma.

Conopida este cea mai delicioasa si atunci cand o umpli cu jambon si cu branza si o pui la cuptor cu mozzarella. Un adevarat deliciu pe placul tuturor, cu siguranta.

Distribuie articolul 'Pizza, gratin, orez- cum poti degusta conopida altfel?' daca a fost pe placul tau!
Next Article >
About the Author

Leave A Response For Pizza, gratin, orez- cum poti degusta conopida altfel?