Procesoarele mobile Intel Tiger Lake obtin 5 GHz si 5G

Intel a anuntat de curand primul sau produs Tiger Lake-U Core 5 GHz de a 11-a generatie pentru laptopuri, cmpletandu-l cu primul modul 5G al societatii, conceput in mod special pentru functiona cu tehnologia sa Wi-Fi 6 E care exista deja.

Anuntul acesta a fost legat de Computex, vitrina materialului din Taiwan care a fost inlocuita cu un eveniment virtual pentru al doilea an consecutiv.

Mai precis, Intel a anuntat ca doua noi procesoare, Core i7-1195G7 cu 2,9 GHz si Core i5-1155G7cu 2,5 GHz. Dupa ce a facut sa fie mai performant modelul i7-1195G7 cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost Max 3.0 de la Intel, acesta poate atinge o viteza de pana la 5 GHz.

Cele doua noi produse intra in ceea ce Intel numeste categoria sa UP3, ceea ce inainte era denumita seria U, conceputa pentru laptopuri cu un uz general. Intel a declarat de altfel, faptul ca peste 60 de conceptii bazate pe procesoarele Intel Core i7 – 1195G7 si i5- 1155G7sunt asteptate pana la sfarsitul anului cu laptopurile Acer, Asus, Lenovo si MSI, disponibile aceasta vara. Aproape 250 de modele echipate cu procesoarele Intel Core de a 11-a generatie din seria U sunt asteptate pana la sfarsitul anului, dupa cum a declarat Intel intr-un comunicat recent.

In orice caz, foarte putine lucruri s-au schimbat. Noile produse, in numar de 7 poarta numele de Intel Tiger Lake – H UP3, pe langa cele cinci care au fost lansate de Intel in septembrie anul trecut. In orice caz, s-a remarcat faptul ca merg de minune cu procesoarele mobile Ryzen 4000 de la AMD.

Aceste lucruri fac parte si se datoreaza conceperii tranzistorului Super Fin care permite net o ameliorare a performantelor.
Intel a lansat si doua variante pentru jocuri Tiger Lake H35 si Tiger Lake- H de a 11- a generatie.

Distribuie articolul 'Procesoarele mobile Intel Tiger Lake obtin 5 GHz si 5G' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Procesoarele mobile Intel Tiger Lake obtin 5 GHz si 5G