Proiectul casei trebuie ales in functie de nevoile fiecaruia

Daca ai o casa mai mare nu inseamna neaparat ca ai o casa mai frumoasa sau ca acopera mai multe nevoi.

Proiectul casei trebuie ales in functie de nevoile fiecaruia. Daca avem o familie de maxim 5 persoane, o casa cu 3 dormitoare este mai mult decat suficienta. Daca dorim o casa cu 3 dormitoare, cel mai bine este sa optam pentru o casa cu un etaj. Insa exista si proiecte de case mici, doar cu un nivel(parter), care pot avea 3 dormitoare. Pretul unei case cu un singur nivel este mai mic si chiar poate fi o alegere buna pe termen lung. Cu toate acestea, daca dorim o casa cu 3 dormitoare, ideal ar fi sa alegem o casa cu etaj.

parter

Majoritatea proiectelor de casa moderne cu etaj vin in general cu 3 dormitoare la etaj. Parterul este compus din bucatarie, loc de luat masa, camera de zi foarte spatioasa, camera tehnica, baie si eventual un spatiu de acces catre beci. Etajul, mansarda, este in general alcatuita din 3 dormitoare, hol si 1-2 bai. Cam asa este dispus proiectul unei case medii, cu o suprafata utila de 150 mp.

etaj

La o astfel de casa cu 3 dormitoare si 4 membri, adica un cuplu si 2 copii, ne putem bucura de tot confortul de care avem nevoie. Un dormitor pentru parinti si cate un dormitor pentru fiecare copil. Iar in caz ca vom avea musafiri ce vor sa innopteze la noi, livingul de la parter este un spatiu ideal pentru acestia.

Cat costa un proiect pentru o casa cu 3 dormitoare?

Pretul unui proiect modern pentru o casa cu 3 dormitoare variaza intre 500-800 Euro. Depinde in mare parte de firma proiectanta, cat si de complexitatea proiectului. Cu cat un proiect este mai creativ, mai diferit, cu atat este mai scump. Proietul casei nu este scump, scumpa este insa construirea in sine a locuintei, materialele de constructie si manopera.

Distribuie articolul 'Proiectul casei trebuie ales in functie de nevoile fiecaruia' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Proiectul casei trebuie ales in functie de nevoile fiecaruia