Sfaturi de inchirieri auto de care trebuie sa tii cont

In momentul in care ai decis sa apelezi la o firma de inchirieri auto trebuie sa tii cont de unele aspecte pentru a te asigura de faptul ca iei cele mai bune decizii.

Procedurile pentru inchirierea unei masini in Romania.  In primul si in primul rand, trebuie sa stii ca majoritatea firmelor de inchirieri auto de la noi din tara au cam aceleasi proceduri. De aceea, trebuie sa cauti cateva companii si sa te documentezi temeinic asupra acestora. Cere recomandari de la apropiati si de la prieteni, cere sfaturi de la cei care au mai inchiriat masini. Astfel, vei reusi sa aduni cateva recomandari bune. Pentru a evita o experienta neplacuta te sfatuim sa mergi pe recomandari.

Verifica oferta de pret si disponibilitatea modelului dorit. Inainte de a lua o decizie finala trebuie sa verifici daca modelul dorit de tine este disponibil si care este oferta de pret pentru acesta. In perioada vacantei de vara dar si a Craciunului preturile sunt mai ridicate din cauza cererii. De aceea, recomandarea noastra este sa inchiriezi o masina in afara sezonului.

Verifica costurile de livrare si de predare a masinii.  Programul de lucru al firmei de inchirieri auto de la care vrei sa inchiriezi o masina este important de aceea, in cazul in care avionul tau va ajunge la o ora la care livratorii nu lucreaza, ai putea fi taxat in plus pentru livrarea masinii in afara programului. Trebuie sa stii si faptul ca majoritatea firmelor de inchirieri auto percep si o taxa de livrare/predare indiferent de ora la care se efectueaza aceasta. Cel mai bine este sa te informezi inainte pentru a nu fi nevoit sa platesti in plus taxe de a caror existenta nu aveai habar.

Distribuie articolul 'Sfaturi de inchirieri auto de care trebuie sa tii cont' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Sfaturi de inchirieri auto de care trebuie sa tii cont