Sfaturi in alegerea fotografului de nunta

In zilele noastre, gasirea unui fotograf de nunta potrivit poate parea un lucru complicat pentru viitorii miri. Asta deoarece exista numerosi fotografi care vin cu oferte care mai de care mai tentante. Venim in acest articol cu cateva sfaturi utile in alegerea fotografului de nunta.

Bugetul. Primul pas de facut in alegerea unui fotograf de nunta este stabilirea bugetului maxim alocat acestui serviciu. Odata stabilit bugetul maxim, poti contacta mai multi fotografi pentru a alege oferta care ti se pare cea mai potrivita cerintelor si nevoilor tale.

Stilul fotografiilor. Al doilea pas – trebuie sa iti pui intrebarea urmatoare: ce stil de poze iti corespunde? Exista o multime de fotografi de nunta care realizeaza poze magnifice dar in stiluri extrem de diferite. Ce iti doresti? Un portret frumos alaturi de tine si de invitatii tai? Surprinderea intensitatii emotiilor? Ambianta generala si micile detalii neasteptate?

Site-ul oficial. Odata ales fotograful, arunca o privire asupra site-ului sau oficial. Vei descoperi aici calitatea fotografiilor realizate, informatiile de care ai nevoie precum pretul serviciilor oferite. Stilul site-ului iti va oferi informatii cu privire la personalitatea fotografului (amuzant, serios, extrovertit, timid, explicit, secretos). Vei observa si daca site-ul este bine lucrat, pus la punct, daca este actualizat sau nu sau daca este abandonat de mai multe luni de zile.

Numarul fotografilor de contactat. Datorita numarului mare de fotografi de nunta existenti pe piata, tentatia e mare, ai tendinta sa contactezi cat mai multi. Astfel, nu vei face decat sa te pierzi in oferte si sa te descurajezi. Cel mai bine ar fi sa iti urmezi intuitia si sa iti asculti inima. Selecteaza cinci fotografi care corespund stilului si bugetului tau. Privilegiaza-i pe cei care iti raspund mai repede, vei fi astfel sigur ca proiectul tau il intereseaza.

Distribuie articolul 'Sfaturi in alegerea fotografului de nunta' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Sfaturi in alegerea fotografului de nunta