Sfaturi pentru o investitie imobiliara de succes

Achizitionarea unei locuinte pentru a fi inchiriata mai apoi reprezinta in continuare una din cele mai populare investitii din toate timpurile, atat in randul romanilor cat si in randul strainilor. Insa, pentru ca un apartament de inchiriat sa fie profitabil, trebuie sa luam in considerare unele aspecte. Optiunea de a beneficia de o casa de inchiriat pentru a genera venituri suplimentare este populara in Europa. Logica din spatele investitiei este cel mai adesea similara, chiar identica, peste tot in Europa.

Vanzarea unei proprietati poate dura cel mai adesea mai mult decat ne asteptam. Drept urmare,este necesar sa ne asiguram de faptul ca locuinta este intr-o stare buna si sa evaluam cheltuielile fixe. Pentru a ajuta investitorii sa inteleaga daca o locuinta este potrivita pentru o investitie, trebuie sa tii cont de urmatoarele recomandari :

Trebuie sa te asiguri de faptul ca locuinta este intr-o stare buna. Renovarea sau zugravirea unei bai nu este un lucru prea problematic. Cu toate acestea, in cazul in care restul locuintei este destul de deteriorate si ai de efectuat reparatii costisitoare, trebuie sa faci calculele foarte bine, astfel incat investitia sa fie profitabila pe termen scurt sau mediu.

Trebuie sa iei in considerare cheltuielile fixe precum taxele de intretinere sau impozitele.  Insa, si o posibila neplata a chiriei sau o plecare neasteptata a chiriasilor. Trebuie sa iei toate aceste lucruri in cosnideare in veluarea rentabilitatii unei case.

Alege o locatie buna. Daca iti doresti ca proprietatea ta sa poata fi inchiriata in orice moment, atunci trebuie sa alegi o proprietate care sa poata raspunde nevoilor unui public larg, indiferent de gusturile si nevoile tale personale. Alege un apartament cu doua dormitoare de preferinta, cu scoli si zone comerciale situate in apropiere, transport si infrastructura.

Distribuie articolul 'Sfaturi pentru o investitie imobiliara de succes' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Sfaturi pentru o investitie imobiliara de succes