Solutia ideala pentru termoizolarea oricarei cladiri – Panouri imitatie caramida cu rol de termoizolare fatade de la Techstone Romania

wonderIzolatia termica a unei cladiri este esentiala pentru obtinerea unui confort termic sporit si a unui consum cat mai mic de energie. Din fericire, variantele de termoizolare sunt din ce in ce mai eficiente si mai diversificate.

Exista doua categorii principale de termoizolare: izolarea interioara, prin aplicarea unei izolatii in interior, pe peretii exteriori, sau izolarea exterioara, care implica un proces complex de termoizolare fatade.

Izolarea interioara nu este atat de recomandata, deoarece lasa peretii exteriori sa fie expusi la diferente mari de temperatura, genereaza condens, permite dezvoltarea mucegaiului si a igrasiei si lasa destul de multe punti termice, care fac transferul de caldura sa fie o problema reala. Acolo unde interventia in arhitectura fatadei este interzisa, este singura solutie, insa.

    1. Procesul de termoizolare fatade, mult mai eficient si mai ieftin pe termen lung

Varianta optima este izolarea peretilor la exterior printr-un proces de termoizolare fatade care implica adaugarea unor straturi de material termoizolant. Aceasta varianta protejeaza peretii si reuseste sa genereze confort termic, fara riscul de aparitie a mucegaiului sau umezelii.

In mod normal, termoizolarea fatadelor se face in mai multi pasi: verificarea si pregatirea suportului, aplicarea placilor de polistiren, aplicaarea unui adeziv pe placile de polistiren, fixarea lor cu dibluri, aplicarea unei mase de spaclu, aplicarea armaturii si intr-un final, aplicarea elementului decorativ.

Cei de la Techstone Romania au simplificat foarte mult acest proces, oferind o varianta de termoizolare fatade care prezinta numeraose avantaje:

  • Se aplica foarte rapid;
  • Ofera o eficienta termica excelenta;
  • Arata foarte bine.
    1. Care este varianta de termoizolare fatade oferita de Techstone Romania?

Compania cu capital 100% romanesc a reusit sa reduca toti pasii necesari pentru termoizolarea fatadei la 2 : prinderea panourilor termoizolante de pereti cu ajutorul spumei poliuretanice de tip adeziv si fixarea acestora cu dibluri.

Acest lucru este posibil prin inovatia reprezentata de panourile Techstone Romania, care sunt compuse din aceeasi placa de polistiren extrudat folosita in mod normal Termoizolare fatade  și un tratament inovativ aplicat acesteia.

Pe plata de polistiren EPS 100 cu grosime de 10 cm este injectata o rasina poliesterica armata cu praf de marmura sub forma de caramida sau piatra. În felul acesta, panourile ajung la locul de montaj gata armate, colorate în nuanta dorita de client si pregatite pentru a fi aplicate pe perete.

Spre deosebire de sistemul clasic de termoizolare, acesta duce la economii de timp ( aplicarea unui panou se face in doar cateva minute ), la economii de bani si la obtinerea unor proprietati excelente atunci cand vine vorba despre izolarea termica a cladirii. Practic, transferul de caldura este aproape zero, ceea ce eficientizeaza foarte mult exploatarea pe termen lung a cladirii.

Distribuie articolul 'Solutia ideala pentru termoizolarea oricarei cladiri – Panouri imitatie caramida cu rol de termoizolare fatade de la Techstone Romania' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Solutia ideala pentru termoizolarea oricarei cladiri – Panouri imitatie caramida cu rol de termoizolare fatade de la Techstone Romania