Trandafirii criogenati un cadou inedit de oferit persoanelor dragi

trandafiri criogenatiCu totii am trecut prin momente in care am cautat in mod continu cadouri pentru o persoana draga noua, insa oricat de mult am cauta, un cadou spectaculos este greu de gasit. Petrecem ore intregi prin magazine si cautand pe internet idei si cadouri pentru persoanele apropiate. Cu cat tinem mai mult la o persoana cu atat mai greu este pentru noi sa gasim cadoul mult dorit.

Care ar fi criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un cadou perfect?

 1. Sa reziste in timp
 2. Sa aiba un design foarte atragator
 3. Sa fie util, practic sau sa aminteasca mereu persoane de o anumita ocazie
 4. Sa fie un cadou inedit si care sa surprinda
 5. Sa nu aiba nevoie de ingrijire
 6. Sa nu implice costuri suplimentare

Cate idei de astfel de cadouri aveti?

Ei bine astfel de cadouri perfecte exista, insa noi ne vom opri asupra trandafirilor criogenati care printr-o simpla analiza indeplinesc toate criteriile de mai sus si va veti da seama de acest lucru si  pe parcursul articolului.

Costurile de achizitie are unui trandafir criogenat variaza, preturile incepand de la 70 de lei si pot ajunge pana la 250 de lei sau chiar mai mult in functie de calitatea acestuia, dimensiunile, daca este in cupola sau daca este livrat sub alta forma. Pretul pentru un astfel de produs este foarte bun tinand cont de faptul ca trandafirii criogenati au o durata mare de viata.

De ce trandafirul criogenat este un cadou inedit?

 1. Trandafirii criogenati au o durata de viata de pana la 25 de ani. Tinut intr-un loc in care nu este supus luminii directe a soarelui si intr-un mediu fara umiditate, acestia pot rezista chiar si 25 de ani.
 2. Designul acestora este unul spectaculos. Oferiti in cupole sau integrati in alte tipuri de produse, acestia sunt incredibil de fermecatori, iar prin faptul ca rezista ani de zile ii transforma in alegerea perfecta.
 3. Trandafirii criogenati fac parte din categoria cadourilor ce ii vor aminti ani de zile persoanei ce il primeste de gestul tau cat si de momentul in care a fost primit.  Cu siguranta un astfel de cadou va ramane in amintirea oricarei persoane.
 4. Prin oferirea de trandafiri criogenati in cupola persoanei pe care o apreciati, veti reusi sa surprindeti intr-un mod placut prin gestul pe care l-ati facut.
 5. Trandafirii criogenati nu au nevoie de ingrijiri speciale. Acestia trebuie tinuti doar in conditiile mentionate mai sus pentru a rezista ani de zile.
 6. Din momentul in care i-ati achizitionat, trandafirii criogenati nu vor mai avea nevoie de alte produse sau servicii de ingrijire. Acestia nu genereaza costuri suplimentare nedorite.

Avand toate aceste motive enumerate, putem considera faptul ca trandafirii criogenati reprezinta cadoul perfect pe care il puteti face pentru o persoana draga. Acestia intrunesc toate cerintele unui cadou idela, iar suma ceruta pe acestia este justificata 100% in timp.

Surprindeti-va persoana draga cu un cadou pe care nu il va uita niciodata si mai mult decat atat, oferiti-i sansa sa se bucure de acesta o perioada mult mai mare de timp.

Distribuie articolul 'Trandafirii criogenati un cadou inedit de oferit persoanelor dragi' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Trandafirii criogenati un cadou inedit de oferit persoanelor dragi