Unde ne putem reîncărca energia corpului?

image001Viața stresantă din fiecare zi, alimentația nesănătoasă, aerul poluat sau stilul de viață nesănătos pot avea efecte dăunătoare asupra organismului nostru. Toți avem nevoie cel puțin o dată pe an, dacă nu de mai multe ori de un loc unde să evadăm, să ne relaxăm și să uităm de griji. Lucky Bansko Aparthotel este locul perfect pentru o vacanță de iarnă unde puteți să vă reîncărcați energia corpului. Relaxarea va aduce beneficii atât fizic, cât și pshic asupra propriului organism. Piscinele și spa-ul hotelului sunt printre cele mai bune din zonă, iar ospitalitatea personalului nostru vă face ca fiecare oaspete să se simtă cu totul special.

Lucky Bansko vă poate oferi soluția perfectă la diverse probleme cu care vă confruntați.

În primul rând, puteți alege terapia de întreținere a corpului. Dar nu ocoliți nici procedurile care vă vor oferi atât plăcere, cât și relaxare față de stresul pe care îl acumulăm în viața de zi cu zi. Astfel, puteți încerca cele două bazine bio pentru copii și adulți, care mențin o temperatură plăcută a apei de 33 de grade, fără clor toxic ionizate, cu electroliză de sare și lumină UV. Există, de asemenea, o mică piscină în aer liber, cu săruri din Marea Moartă, care vă va face pielea netedă și fermă.

În al doilea rând, nu ratați așa-numita cameră cu sare, un loc minunat de relaxare după piscină sau saună. Stând relaxați pe șezlongurile confortabile, puteți să închideți ochii și să vă lăsați purtat de vosare sub sunetele unei muzici liniștite, plăcute și reconfortante. Acesta este cel mai bun mod de a anihila contactul permanet cu dispozitivele electronice emitente de câmp electromagnetic din viața cotidiană. Acesta este scopul folosirii acestor săruri cu care este căptușită camera. Doar  50 de minute de relaxarea în camera cu sare poate echivala o jumătate de zi de mers pe munte.

Corpul dumneavoastră va fi mulțumit  dacă îl veți răsfăța cu o baie turcească unică, în care un maseor experimentat vă va masa cu o mănușă de peeling de mătase și apoi vor fi folosite alternativ băi calde și reci. Partea bună abia acum urmează: veți avea la dispoziție jacuzzi, saună cu infraroșu, baie de aburi sau saune finlandeze. Toate aceste facilităție de relaxare de la Lucky Bansko sunt la un nivel net superior față de tot ce ați mai încercat până acum!

Băile de nămol sunt o altă alternativă relaxantă, diferența fiind dată de tratamentul arab unic, numit Rasul, ce folosește lut special pentru vindecarea corpului. După un astfel de tratament vă veți simți extraordinar de curat și odihnit. Pentru cei care iubesc senzațiile extreme, există o cameră de gheață cu o temperatură de minus 18 grade, unde vă veți simți ca o adevărată morsă.

Dacă vă place puteți încerca solarul pentru un bronz de vară, dar și experiența unei curățări perfecte a picioarelor cu acei pești speciali numiți Garra Rufa. Acești pești se hrănesc cu pielea moartă a picioarelor în timp ce secretă o enzimă specială ce catifeleză pielea. Variantele de relaxare sunt multiple.

image002

Experiențele minunate nu se termină aici. La Lucky Bansko, vă puteți bucura de o serie de tehnici inovative ce vă vor încânta, dar care vor și acționa benefic asupra problemelor de la articulație sau ale coloanei vertebrale. Încercați patul de apă în combinație cu un duș Vichy și o baie cu aburi. Cele șase funcții ale sale vă vor atenua durerile de spate și de articulații, dar în același timp vă va detoxifica tot organismul. În mod similar, terapia cu ritm matricial, care vă va relaxa articulațiile rigide, vă accelera metabolismul pentru o stare de bine generală.

image003

Masajele sunt cele mai relaxante într-o astfel de vacanță. La noi puteți alege fie un masaj clasic, fie unul profund, aromat, cu pietre vulcanice, sau chiar regale, care durează 80 de minute. Pentru persoanele cu probleme într-o anumită zonă a corpului, sunt disponibile și masaje parțiale, localizate pe acea zonă. Terapiile corporale, tratamentele anticelulitice și de pierdere în greutate, precum și diversele terapii ayurvedice cu siguranță te vor face să pleci renăscut de la Lucky Bansko.

Distribuie articolul 'Unde ne putem reîncărca energia corpului?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Unde ne putem reîncărca energia corpului?