Unde poti profita in Europa in luna octombrie de soare?

Vrei sa te bucuri in luna octombrie de cele mai frumoase destinatii insorite? Fie ca iti plac plajele, fie ca iti plac drumetiile sau sublimele capitale, iata pe unde trebuie sa ajungi.

Canare

Vara iti lipseste deja? In acest caz, pe aici trebuie sa ajungi. Insulele Canare au un climat ideal pe timp de toamna. Poti sa profiti astfel de cele mai frumoase plaje precum cele de la Fuerteventura. Dar, pot insa descoperi si cel mai frumos relief cu peisaje vulcanice unde poti profita de peisaje cu adevarat incredibile inspre ocean.

Baleare

Este vorba despre un arhipelag Mediteranean cu cel mai temperat climat in luna octombrie. Poti sa descoperi astfel Insula Mallorca, fara aglomeratie si fara sa mori de cald. Pentru a descoperi cele mai paradisiace plaje, trebuie sa ajungi si pe la Formentera, cu cel mai alb nisip si cea mai turcoaz apa.

Sardinia. Daca vrei sa descoperi o destinatie culturala, aici trebuie sa ajungi. Vei gasi aici numeroase satucuri istorice, dar vei putea savura si cea mai delicioasa gastronomie. Daca vrei sa stai si la plaja, este o destinatie ideala.

Croatia. Este cea mai frumoasa tara din Europa de Est cu o multime de atuuri. Poti descoperi aici parcuri nationale incredibile precum Plitvice unde cascadele ajung la numarul 100. Dar, poti descoperi si cele mai sublime orase precum Dubrovnik sau Split unde poti descoperi cel mai frumos trecut istoric.

Andaluzia. Este o destinatie foarte in voga cu cel mai frumos climat, cu satucurile sale albe si cu imensele sale plaje. Dar, are si cea mai bogata cultura, cu orasele Granada si Sevilla. Vei gasi cele mai fermecatoare palate si cladiri cu arhitectura tipica.

Insulele Grecesti. Ai auzit pana acum de Santorini, Mykonos sau Ios? Sunt cea mai buna alegere pentru luna octombrie. Vei descoperi cele mai imaculate casute si cea mai atipica plaja de nisip negru, Parissa.

Distribuie articolul 'Unde poti profita in Europa in luna octombrie de soare?' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Unde poti profita in Europa in luna octombrie de soare?