Xiaomi Mi Band 5 – Alexa, NFC, iata principalele noutati

Xiaomi se pregateste sa dezvaluie Mi Band 5, noua sa bratara inteligenta. Cu cateva zile inainte de prezentarea oficiala, o scurgere de informatii aparuta pe Sina Weibo vine sa confirme o mare parte din noutati printre care integrarea Amazon Alexa, NFC si o unealta capabila sa masoare nivelul de oxigen din sange.

Pe data de 1 iunie, un informator pe nume Xiaoy a evocat cateva din noutatile integrate in Mi Band 5 in cadrul unei publicatii pe Sina Weibo. Conform acestuia, bratara beneficiaza de un ecran AMOLED mai mare decat in cazul lui Mi Band 4. In plus, Xiaomi ar fi reusit sa reduca marginile care inconjoara ecranul.

Conform informatiilor, Mi Band 5 i-ar permite utlizatorului sa activeze aparatul foto al smartphone-ului de la distanta. Optiunea se anunta a fi una practica pentru pozele de grup spre exemplu. Numeroase sunt ceasurile si bratarile inteligente care permit deja controlarea declansarii aparatului foto. Este si cazul lui Apple Watch.

Bratara este dotata cu Amazon Alexa, asistentul vocal dezvoltat de Amazon. Asistentul inteligent este in egala masura prezent pe ultimele ceasuri fitness ale marcii Fitbit. Conform informatiilor, toate variantele vandute in lume vor fi compatibile cu NFC, optiune prezenta pana nu demult doar pe piata chinezeasca.

Mi Band 5 va fi capabil sa masoare nivelul de oxigen din sangele purtatorului sau precum viitorul Apple Watch Series 6. O scadere drastica a nivelului de oxigen din sange risca sa provoace o degradare a functiilor normale ale creierului si inimii. In aceste conditii, ne asteptam ca Mi Band 5 sa avertizeze utilizatorul prin intermediul unei notificari. Xiaomi urmeaza sa prezinte Mi Band 5 pe data de 11 iunie 2020 in cadrul unei conferinte online. Ce parere aveti despre toate aceste schimbari si noutati ?

Distribuie articolul 'Xiaomi Mi Band 5 – Alexa, NFC, iata principalele noutati' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Xiaomi Mi Band 5 – Alexa, NFC, iata principalele noutati