Despre loto ca pasiune

Interviu cu Andrei Vizitiu castigator la categoria a IIa loto 6/49, despre loto ca pasiune:

Reporter: Ne aflam astazi in compania domnului Alexandru Vizitiu, unul dintre cei 20 de norocosi castigatori ai categoriei a II-a la jocul loto 6/49. Buna ziua domnule Vizitiu, va multumim ca ati acceptat invitatia sa ne vorbiti despre pasiunea dumneavoastra. Este prima data cand castigati?

A.V.: Buna ziua, va multumesc pentru invitatie, va rog sa imi scuzati emotiile. Nu, nu este prima data cand castig, de fapt, este a treia oara cand resusesc un castig la categoria a II-a la loto, pe parcursul anilor am mai castigat de nenumarate ori categoria a III-a si a IV-a.

Reporter: Un palmares impresionat de castiguri, intr-adevar. De cat timp jucati domnule Vizitiu?

A.V.: Joc de peste 20 de ani.  Am inceput cu lozuri in plic pe vremea studentiei, castigam des, desi nicioadata premii prea mari, am inceput sa ma gandesc ca poate irosesc norocul pe lozuri si atunci mi-am cumparat primul bilet la 6/49, cu timpul a devenit o pasiune, mai mult decat un joc, am inceput sa joc din ce in ce mai multe variante, cunosc toate vanzatoarele de la loteria din cartier si oamenii au inceput sa imi ceara sfaturi pentru variante. Eu le spun intotdeauna, “Jucati-va propriile numere norocoase, fiecare om cu norocul lui”.

Reporter: Dumneavoastra mergeti doar pe principiul numerelor norocoase sau v-ati dezvoltat cu timpul o strategie?

A.V.: Sincer sa va spun, la inceput jucam data de nastere a sotiei, cu timpul am adaugat diverse date importante, insa dupa ce am castigat categoria a 2-a prima data, am inceput sa fiu din ce in ce mai interesat de modalitati de a spori sansele de castig. Din acea perioada am inceput sa joc scheme reduse, este o modalitate de a juca 9 numere cu doar 12 variante, putin oameni isi permit sa joace 84 de variante saptamana de saptamana. Cred ca cei ce vor intr-adevar sa castige trebuie sa se bazeze doar in parte pe noroc, cand omul realizeaza ca numerele astea au si o anumita logica si pot fi jucate cu cap, atunci loto-ul devine o pasiune, asa cum s-a intamplat cu mine. Acum ca avem si internetul la dispozitie, timpul liber mi-l petrec pe forumuri si siteuri de specialitate precum www.loto6-49.ro, mereu caut variante noi, nu o sa ma opresc pana nu iau categoria I si probabil nici atunci.

Reporter: Va dorim mult noroc domnule Vizitiu si va multumim pentru timpul acordat. In incheiere, ce le-ati transmite celor ce abia descopera pasiunea pentru loto?

A.V.: Sa joace. Asta e cel mai important. Nu conteaza daca joaca o varianta sau zece, important este sa joace saptamana de saptamana, nu stii niciodata cand jocul numerelor iti va surade, stiti cum se spune, cine nu joaca, nu castiga.

Distribuie articolul 'Despre loto ca pasiune' daca a fost pe placul tau!
About the Author

Leave A Response For Despre loto ca pasiune