Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand trimiti colete in Anglia

Numarul de romani care au ales sa lucreze in Anglia s-a triplat din 2014, atunci cand aici erau doar 47000 de conationali. Cel mai probabil, in ciuda Brexitului, acest numar va creste, ceea ce face loc unor noi afaceri, cum ar fi cele de transport colete Anglia. Fie ca ai de transportat colete Romania – Anglia , pentru a le trimite prietenilor si rudelor ce lucreaza peste granita diverse bunataturi romanesti, fie ca ai de transportat colete Anglia-Romania, cea mai buna solutie este o firma specializata de transport. Nu vom insista asupra motivelor care fac o firma specializata solutia ideala, ci vom incerca sa descoperim niste sfaturi ce trebuie urmate atunci cand ambalezi coletul.

Foloseste o cutie cat mai solida si folii cu bule, acolo unde este cazul!

Indiferent de cat de rezistent este produsul pe care il trimiti, este bine sa folosesti o cutie cat mai solida, din carton si o banda adeziva care sa reziste. In caz contrar, riscul de a te alege cu un produs uzat este unul consistent. In cazul in care obiectele pe care le impachetezi sunt foarte fragile, este bine sa le invelesti in folie cu bule. Partea buna este ca persoana care primeste coletul se va bucura din plin de folie si de efectul antistres pe care il are.

Tine cont de ceea ce transporti!

Coletul pe care il trimiti calatoreste aproape 3000 de km pana sa ajunga la destinatie, motiv pentru care este important sa te mulezi in functie de ceea ce transporti. Daca alegi sa trimiti alimente, foloseste genti frigorifice care sa impiedice deterilorarea lor. Daca transporti produse foarte valoroase, cauta o asigurare pentru ele!

Scrie citet adresa destinatarului si datele lui de contact!

Chiar daca apelezi la o firma de transport foarte buna, exista tot diverse situatii neplacute. Este motivul pentru care este indicat sa scrii cat mai citet adresa de destinatie, inclusiv pe cutie.

Informeaza-te in legatura cu obiectele interzise!

Coletul pe care il trimiti trece peste mai multe granite, motiv pentru care este bine sa te asiguri ca nu contine nimic interzis. Spre exemplu, nu sunt acceptate tigari, alcool in cantitati mari sau lingouri din metale pretioase. Daca nu stii sigur cat de legal este produsul pe care il transporti, este bine sa ii intrebi pe transportatori.

 

 

Distribuie articolul 'Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand trimiti colete in Anglia' daca a fost pe placul tau!
About the Author

2 Comments on this article. Feel free to join this conversation.

  1. Marcel March 18, 2018 at 11:40 am - Reply

    Un colet din Anglia in Românie

  2. Sanda Nicolae July 22, 2018 at 6:43 pm - Reply

    Intr-adevar, sfaturile sunt foarte utile pentru cei care vor sa trimita colete in Anglia. Multumesc frumos!

Leave A Response For Sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand trimiti colete in Anglia